Reparatii casete directie

01 – CASETA DE DIRECTIE HIDRAULICA ARE SCURGERI?


 • Caseta dumneavoastra curge, atunci reparatia ei este una dintre cele mai usoare pentru SERVICE PST – REPARATII CASETE DIRECTIE si reconditionarea casetei dumneavoastra consta in: prespalarea casetei la exterior cu solutii speciale (atentie am intalnit multe cazuri cand carcasa a fost afectata in timp de solventii neadecvati cu care a fost spalata caseta), identificarea cauzelor ce au dus la pierderi de lichid de servo, dezasamblarea casetei de directie si curatarea ei in cele mai mici detalii cu solutii speciale nu cu motorina sau alti solventi daunatori pentru mediu si pentru instalatia dumneavoastra de servodirectie, inlocuirea tuturor partilor componente ce asigura etansarea si ghidajul casetei dumneavoastra (simeringuri originale, o-ringuri, bucse, segmenti din PTFE), reglarea casetei cu Torsiometru fabricat de catre producatorii casetelor de directie instrument ce se afla in dotarea a doar 3 service-uri din tara (noi nu reglam casetele “la mana” ci respectam indicatiile producatorului pentru fiecare tip de caseta in parte aducand caseta de directie in parametrii producatorului facand efectiv o caseta noua), probarea casetei pe bancul de proba omologat cu testarea pierderilor interne si externe si rezistenta casetei dumneavoastra la torisune si stres, cu o temperatura a uleiului de servo eact ca pe masina dumneavoastra, proba de 15 minute pe bancul nostru echivaleaza cu cateva ore de mers off-road. Pe tot parcursul lucrarilor executate se fac poze si filmari cu problemele intalnite, cu piesele inlocuite si cu probarea casetei. Garantie de 2 ani pentru montaj in serviceul nostru, daca doriti sa o montati in alt service puteti beneficia de garantie extinsa daca veniti cu masina la o constatare platita (100 lei- in aceasta constatare intra pe langa verificarea etansarii casetei la montaj si urmatoarele: probleme de articulatie ansamblu directie fata, calitatea uleiului de servo folosit, conformitatea uleiului de servo cu specificatiile masinii dumneavoastra.

 • 02 – CASETA DE DIRECTIE HIDRAULICA “BATE” SAU “ARE JOC”

  De retinut un aspect foarte important pentru toti clientii nostri. Casetele de directie hidraulice nu “bat” si va rugam ca inainte sa apelati la serviciile noastre sa verificati cu atentie toate elementele ansamblului articulatie fata inclusiv flansele la amortizoare. In cazul in care sunteti inca nelamuriti si service-ul la care ati fost v-a spus asta puneti-i sa va dea asta in scris intr-un deviz constatator pentru a va putea recupera de la ei banii pe care i-ati platit degeaba. Constatarea la noi cu autovehiculul costa 100 ron si doar cu caseta 50 de ron.

  In cazul uzurii pronuntate datorate mersului pe perioade indelungate cu defectarea bucselor de ghidaj sau a altor elemente directie fatasi/sau articulatii riscati costuri mai mari de reparatie pentru inlocuirea axului cremalier, a distribuitorului melcat sau a altor componente interne deteriorate peste limitele de reconditionare. ATENTIE: Daca aveti o problema cu directia aceasta trebuie remediata cat mai curand, riscurile sunt mari, incluzand si blocarea volanului sau ingerunarea directiei in momentele cele mai nepotrivite (serpentine, situatii de fortarea pentru evitarea unui pericol eminent, etc.). Nu va jucati cu viata dumneavoastra, a ocupantilor masinii dumneavoastre si/sau a celorlalti participanti la trafic.

  03 – CASETA DE DIRECTIE MECANICA BATE

  In cazul in care aveti o caseta de directie mecanica asistata electric de catre pompa si bataia resimtita este in volan nu numai la denivelari ci si la curbe atunci este mai mult ca sigur o problema din caseta de directie. Reparatia consta la SERVICE PST – REPARATII CASETE DIRECTIE in verificarea cauzelor bataii, curatarea interna si externa a casetei si a partilor componente si schimbarea bucsei/bucselor, reglarea casetei cu Torsiometrul, probarea casetei pe bancul de probe pentru verificarea torsiunii (suntem singurul service din Romania ce detine un stand de testare al batailor din casetele mecanice). Garantie 12 luni.

  04 – DEMONTAREA SI MONTAREA CASETEI DE DIRECTIE PE AUTO

  La SERVICE PST – REPARATII CASETE DIRECTIE aveti posibilitatea demontarii si montarii casetei dumneavoastra pe auto dupa ce aceasta a fost reconditionata de noi.

  Desi poate parea mai scump decat la alte service-uri aceasta operatiune este foarte importanta si in mare masura este esentiala pentru functionarea casetei in bune conditii. Pe Certificatul de Garantie este explicat foarte in amanunt cum ar trebui sa fie montata caseta de directie, verificata, aerisita, curatata instalatia de servodirectie si schimbarea + verificarea obligatorie a burdufelor de protectie. Pe langa montajul profesional la SERVICE PST – REPARATII CASETE DIRECTIE se face si o diagnosticare amanuntita a sitemului de servodirectie. Noi nu suntem un service oarecare ce schimba caseta de directie cu una din orice fel de surse, NOI SUNTEM SPECIALISTI IN CASETE DE DIRECTIE si oferim in permanenta consultanta service-urilor de prestigiu din toata tara invatandu-i gratuit cum se face corect o aerisire si o curatare a instalatiei de servo, cum se verifica burdufele dupa montare, cum se testeaza pompa de servodirectie. Recomandarea noastra este ca daca nu faceti la noi montat si demontat de pe masina sa cereti service-ului unde faceti aceasta operatiune sa citeasca inainte recomandarile noastre din Certificatul de Garantie pentru a evita eventualele nereguli ce pot fi contatate in cazul unei probleme ulterioare.

  05 – REPARATII CASETA DIRECTIE SECTOR (CU BILE RECIRCULANTE)

  RECONDITIONAM CASETE DE DIRECTIE de camioane, Jeep, autoutilitare, autocare, orice caseta de directie si dispunem de cele mai noi si mai performante unelte si instrumente de reparatie si reconditionare.

  Nu avem concurenta reala pe acest segment si va putem garanta o rata de succes de 100%.

  Avem cateva mii de casete reconditionate de specialistii nostri si ne asumam raspunderea pentru mii de tir-uri ce tranziteaza toata EUROPA cu casete reconditionate de specialistii SERVICE PST – REPARATII CASETE DIRECTIE, reparam casete de directie pentru autocare, casete de directie ZF, TRW, HEMA, LS2, Casete de directie LS3, LS4, LS5, LS6, LS7 si LS8.